Fietsvakantie

Een fietsvakantie is bij uitstek de manier om een vrije vorm van vakantie te houden. U bepaalt zelf waar u gaat en staat en wat u bekijkt betreft landschap en dergelijke. Ziet u iets interessants? U statp toch gewoon eventjes van de fiets af en bekijkt het. Dat is toch weer heel anders dan in de auto. In de auto bent u constant geconcentreerd op de weg, dit belemmerd uw beleving en als u dan al iets ziet is het in een flits voorbij.
Tijdens een fietsvakantie komt u geen snelwegen tegen, alleen interessante kronkelende wegen die van dorp naar dorp bewegen. Ook komt u daar geen grote auto\\\'s en vrachtwagens tegen die u onder een grote walm rook zetten. Behalve langs mooie dorpjes komen de wegen ook langs prachtige natuurgebieden. Denk bijvoorbeeld eens aan het Nederlandse duinlandschap. Het Nederlandse duinlandschap kent uitstekende fietspaden, fietstochten aldaar zijn zeker de moeite waard.
Bent u een uiterst fanatieke fietser dan kunt u bijvoorbeeld aan een reis beginnen van Maastricht naar Groningen. Dan bekijkt u van tevoren een klein beetje waar u heen moet en waar u kunt slapen en dan gaat u op pad. U maakt zeer veel dingen mee en ziet een flink aantal bezienswaardigheden. Ook Europa biedt vele fraaie fietsvakanties,  Vele fietsvakanties gaan richting Santiago de Compostella. U kunt dan in allerlei Nederlandse en Belgische steden starten zoals onder andere: Zwolle, Hilversum en Haarlem.
 
Hieronder is het aanbod op het gebied van fietsvakanties te vinden.

Fietsen en overnachten
Preview by Thumbshots.com
Datum toegevoegd: 2015-02-12 15:29:36
Aantal Hits: 0
Google PR:
Fietsvakantie Frankrijk
Preview by Thumbshots.com
Allerlei fietsvakanties en fietstrektochten in prachtig Frankrijk!
Datum toegevoegd: 2011-01-18 14:52:20
Aantal Hits: 0
Google PR:
Individuele fietsvakantie in Europa
Preview by Thumbshots.com
Eigen-Wijze Reizen: specialist in individuele fietsvakanties en wandelvakanties!
Datum toegevoegd: 2011-01-18 14:40:26
Aantal Hits: 0
Google PR:
Thumbnail Screenshots by Thumbshots