Natuurvakantie

Hoort u het woord vakantie en denkt u dan gelijk aan ontspannen in de natuur? Uw ideale vakantie zit vol van genieten, genieten van het landschap, het klimaat en de wereld om u heen. Dan is een natuurvakantie wat u zoekt. U kunt natuurlijk heel gemakkelijk een natuurreis samenstellen. U gaat wandelen door de bossen of fietsen door de bergen. Het kan ook anders. Als u voor een georganiseerde natuurreis kiest, weet u zeker dat u alle bijzondere elementen van de natuur ervaart. U kunt dieren bekijken in de sneeuw of bij hoge temperaturen opgaan in het groen. De mogelijkheden zijn er.
Alleen Europa heeft u al heel veel te bieden. U kunt in Noorwegen orka\'s en zeearenden bekijken. Interesse in vogels? Spot de vogeltrek over de Straat van Gibraltar, dit onder leiding van een deskundige begeleider. Als u kiest voor Groot-Brittannië heeft u ook een ruime keuze. Denk eens aan de moerassen en heide velden maar ook de ruige bergen en de eindeloze kuststroken.
U kunt het ook opzoeken buiten Europa. Een safari door het Nationaal Park van Sri Lanka bijvoorbeeld. U ontdekt prachtige regenwouden en slaapt tussen de theeplantages. Spot elanden en wolven in Canada, spot meer dan 1200 vogelsoorten in India of bezoek de Ganges aan de voet van de Himalaya en het woestijnachtige Rajasthan


Uw ideale vakantie vol flora en fauna vind u hieronder.

Zuid Afrika Vakanties
Preview by Thumbshots.com
Zuid-Afrika reizen en vrijwilligerswerk voor elk Budget
Datum toegevoegd: 2012-06-19 14:55:14
Aantal Hits: 0
Google PR:
vakantie in Noord Brabant boven op de brabantse wal
Preview by Thumbshots.com
HET MERELNEST LIGD OP EEN UNIKE LOKATIE
Datum toegevoegd: 2012-05-06 00:21:20
Aantal Hits: 0
Google PR:
Quinta NO CAMPO: Rust en ruimte in de Alentejo
Preview by Thumbshots.com
Een landelijk gelegen huisje in het natuurgebied van de Costa Azul en filevrij naar de uitgestrekte stranden. Voor liefhebbers van wandelen, fietsen, lekker eten en uitrusten onder de kurkeiken. Een cultuurshock in ZW Portugal.
Datum toegevoegd: 2012-01-23 17:03:00
Aantal Hits: 0
Google PR:
Natuur en Cultuur Reizen? Euromania travel
Preview by Thumbshots.com
Natuur en Cultuur reizen binnen Europa.
Datum toegevoegd: 2011-01-18 12:51:50
Aantal Hits: 0
Google PR:
Vakantie in de Natuur?
Preview by Thumbshots.com
Naar de mooiste natuurplekken op de wereld? Check dan vakantie.nl/natuur en vindt uw vakantie.
Datum toegevoegd: 2011-01-18 12:41:28
Aantal Hits: 0
Google PR:
Thumbnail Screenshots by Thumbshots