Sportreizen

Vakantie vieren en genieten van uw favoriete sport, dit is mogelijk. Bij ons bent u op het juiste adres om een ruim assortiment aan verschillende sportreizen te vinden. Voor de sporten voetbal,tennis en golf hebben wij een passende reis.

Voetbalreis
Bij een voetbalreis kunt u de invulling van de reis geheel zelf bepalen. U kunt de vorm van vervoer kiezen, maar ook: hotels, zitplaatsen en allerlei andere extra\'s. Als u dit allemaal van tevoren regelt en goed bekijkt komt u ter plekke niet voor vervelende verassingen te staan.
U kunt uit veel verschillende manieren van vervoer kiezen. U kunt vliegen, varen of mee met een touringcar. Ook kunt u ervoor kiezen om alleen een ticket van de wedstrijd te kopen en op eigen gelegenheid op voetbalreis te gaan.
Een voetbalreis gaat meestal naar populaire voetballanden als Engeland, Duitsland, Spanje of Italië.

Tennisreis
U kunt op eigen gelegenheid een tennisreis plannen maar meestal zijn tennisreizen geheel verzorgd en gaan naar schitterende bestemmingen in binnen- en buitenland. Dat ze geheel verzorgd zijn betekent in dit geval dat u zelf geen ticket of ander vervoer hoeft te regelen, u hoeft geen hotel te regelen en zelfs niet eens een plek te zoeken waar u aan een toernooi of tennislessen mee kunt doen.
U kunt met een uw club gaan, maar ook met uw gezin of met vrienden. U hebt de keuze uit verschillende plaatsen in Nederland maar ook buiten de grens is er een ruime keuze. Corfu en Ibiza zijn zeer in trek, eveneens als Oostenrijk en Turkije.

Golfreis
Gaat u voor een golfreis dan heeft u onder andere de keuze uit All inclusive reizen. In dit geval zijn dingen zoals eten en drinken inbegrepen. Maar ook het verblijf en het golven zelf. Dit is ideaal wanneer u met een groep op golfvakantie gaat.
Wilt u single op golfreis? Ook dit is mogelijk, er worden golfreizen georganiseerd waarbij gezelligheid in een sfeervolle en comfortabele omgeving centraal staat en de sportactiviteit de bindende factor is.
Ook zijn er exclusieve golfreizen waar alleen entree voor de golfbaan bij inbegrepen is. Het kiezen van een hotel en vervoer is geheel aan u.

Interesse in een voetbal-, tennis- of  golfreis? Hieronder vind u een aantal interessante sportreizen.

Zeiljachten te huur voor flottieljezeilen
Preview by Thumbshots.com
Datum toegevoegd: 2015-03-16 10:16:28
Aantal Hits: 0
Google PR:
Spannende zeilverhalen
Preview by Thumbshots.com
Datum toegevoegd: 2015-03-16 10:15:58
Aantal Hits: 0
Google PR:
Boot Te Koop
Preview by Thumbshots.com
Boot te koop bij VoordeligeBoten.nl. De keuze uit verschillende boten die te koop staan. Een voordelige geprijsde boot die te koop staat voor weinig geld.
Datum toegevoegd: 2011-03-24 07:06:45
Aantal Hits: 0
Google PR:
Zeilvakantie Griekenland & KroatiŽ
Preview by Thumbshots.com
Euro Yachtcharter: jachtvakantie, vaarvakantie & zeilvakantie.
Datum toegevoegd: 2011-01-19 14:57:26
Aantal Hits: 0
Google PR:
De beste reispartner voor u
Preview by Thumbshots.com
Vindt hier uw sportieve vakantie voor 2011
Datum toegevoegd: 2011-01-18 14:22:39
Aantal Hits: 0
Google PR:
Thumbnail Screenshots by Thumbshots