Low budget vakanties

Af en toe heeft u even wat minder geld te besteden of wilt u simpelweg niet zoveel uitgeven aan vakantie en neemt u genoegen met iets minder. Goedkoper hoeft niet altijd slechter te zijn. Misschien vind u het wel een uitdaging om een mooie vakantie te vieren zonder al te veel geld uit te geven. Is dit het geval? Dan is een low-budget vakantie wat u zoekt!
Misschien denkt u dat u in the middle of nowhere beland in een verouderde jeugdherberg. Maar dit hoeft helemaal niet! Engeland, Hong Kong of Turkije zijn prima lowbudget bestemmingen. Een vorm van een low-budget vakantie is backpacken. Backpacken kunt u in Bangkok heel goed, de hoofdstad van Thailand. Zoals onder het kopje \'backpacken\' te vinden is zijn Australië en Nieuw-Zeeland paradijzen op het gebied van goedkope vakanties.
Bewijzen dat goedkoop ook leuk kan zijn? Ga eens naar de antiek- en rommelmarkten in de Ardennen. In de tijd rond Pasen zijn er altijd veel verschillende en zeer aantrekkelijke markten te vinden. Maar ook Duitsland kan erg sterk zijn in de low-budget categorie. U kunt hierbij denken aan steden als Düsseldorf, Berlijn, München, Frankfurt of Hamburg, daar krijgt u zeker waar voor uw geld.

Hieronder vindt u een overzicht van low budget vakanties reizen naar bestemmingen dicht bij maar ook verre bestemmingen.

Koffers
Preview by Thumbshots.com
4 delige ABS koffersets in diverse kleuren
Datum toegevoegd: 2020-02-17 06:28:00
Aantal Hits: 0
Google PR:
Finse bungalow in de Achterhoek
Preview by Thumbshots.com
Vlakbij Winterswijk ligt dit knusse Finse vakantiehuisje op een rustig kindvriendelijk vakantiepark.
Datum toegevoegd: 2012-01-06 19:01:47
Aantal Hits: 0
Google PR:
low budget op vakantie?
Preview by Thumbshots.com
Low budget op zomervakantie of rondreis in Australie? Rugzaktrips.nl heeft dit allemaal te bieden
Datum toegevoegd: 2011-01-18 12:15:23
Aantal Hits: 0
Google PR:
Thumbnail Screenshots by Thumbshots