Low budget vakanties

Af en toe heeft u even wat minder geld te besteden of wilt u simpelweg niet zoveel uitgeven aan vakantie en neemt u genoegen met iets minder. Goedkoper hoeft niet altijd slechter te zijn. Misschien vind u het wel een uitdaging om een mooie vakantie te vieren zonder al te veel geld uit te geven. Is dit het geval? Dan is een low-budget vakantie wat u zoekt!
Misschien denkt u dat u in the middle of nowhere beland in een verouderde jeugdherberg. Maar dit hoeft helemaal niet! Engeland, Hong Kong of Turkije zijn prima lowbudget bestemmingen. Een vorm van een low-budget vakantie is backpacken. Backpacken kunt u in Bangkok heel goed, de hoofdstad van Thailand. Zoals onder het kopje \'backpacken\' te vinden is zijn Australië en Nieuw-Zeeland paradijzen op het gebied van goedkope vakanties.
Bewijzen dat goedkoop ook leuk kan zijn? Ga eens naar de antiek- en rommelmarkten in de Ardennen. In de tijd rond Pasen zijn er altijd veel verschillende en zeer aantrekkelijke markten te vinden. Maar ook Duitsland kan erg sterk zijn in de low-budget categorie. U kunt hierbij denken aan steden als Düsseldorf, Berlijn, München, Frankfurt of Hamburg, daar krijgt u zeker waar voor uw geld.

Hieronder vindt u een overzicht van low budget vakanties reizen naar bestemmingen dicht bij maar ook verre bestemmingen.

Finse bungalow in de Achterhoek
Preview by Thumbshots.com
Vlakbij Winterswijk ligt dit knusse Finse vakantiehuisje op een rustig kindvriendelijk vakantiepark.
Datum toegevoegd: 2012-01-06 19:01:47
Aantal Hits: 0
Google PR:
low budget op vakantie?
Preview by Thumbshots.com
Low budget op zomervakantie of rondreis in Australie? Rugzaktrips.nl heeft dit allemaal te bieden
Datum toegevoegd: 2011-01-18 12:15:23
Aantal Hits: 0
Google PR:
Thumbnail Screenshots by Thumbshots